FABRIEK FANTASTIEK maakte eerder

Fabriek Fantastiek maakte de afgelopen jaren verschillende theatervoorstellingen op locatie. Daarnaast ontwikkelen wij sinds 2021 ook scholingen op het gebied van cultuureducatie voor onderwijsteams. Hieronder een overzicht van deze gerealiseerde projecten met achtergrond, filmpjes en foto’s. Veel lees- en kijkplezier!

Toertje herfst

Toertje Herfst is een interactieve theaterwandeling door de straten en het groen van de Rotterdamse wijk Schiebroek. Een voorstelling vol emotie, durf, humor en een vleugje maatschappelijke betrokkenheid.

Lente uitje

Lente Uitje is een theatraal verhalenbuffet met, voor een door bijzondere mensen uit de wijk Schiebroek. Warme verhalen over liefde en dromen, troostende verhalen over vriendschap en gemis, heerlijke verhalen over culinaire familietradities. 

Bij de buren gluren

Onder de naam ‘Bij de buren Gluren’ maakte FABRIEK FANTASTIEK in het verleden een drietal locatievoorstellingen in de Rotterdamse wijken Blijdorp en het oude noorden. 

Training cultuur in zicht!

FABRIEK FANTASTIEK ontwikkelt de teamtraining ‘Cultuur in zicht’ voor het team van Montessorischool Jacob Maris in Rotterdam. De vraag van de school was hen te ondersteunen in het vormen van een visie op cultuuronderwijs binnen de school.