Toertje Herfst

Toertje herfst is een interactieve theaterwandeling door de wijk Schiebroek en speelt op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021. Het is de eerste voorstelling van Fabriek Fantastiek die we in samenwerking met Theater De Buurvrouw hebben gerealiseerd. 

In de voorstelling spelen Rotterdammers met en zonder theater-ervaring. Onder leiding van een gids loopt het publiek door de wijk en ontmoet spelers in scènes op verschillende locaties in de Rotterdamse wijk Schiebroek. 

TOERTJE HERFST gaat over elkaar weer ontmoeten na een periode van corona en lockdowns. Kunnen we het eigenlijk nog wel, een echte ontmoeting? En wat gaat er allemaal fout wanneer we te hard proberen? Zouden we niet meer aandacht voor natuur, elkaar, en vooral onszelf willen behouden? TOERTJE HERFST is een vrolijke theatertoer voor de hele familie door de wijk Schiebroek. Maar bovenal een voorstelling vol emotie, durf, humor en een vleugje maatschappelijke betrokkenheid.

Toertje Herfst in beeld

De beelden spreken voor zich…  Een bijzonder sfeervolle maar ook koude, herfstige voorstelling! Wat smaakte die soep lekker na afloop!

Met dank aan Rob van de Graaf voor de Aftermovie en Dave van Dokkum voor de mooie foto’s.