Over Fabriek Fantastiek

FABRIEK FANTASTIEK maakt theater op locatie. In een wijk, een park, een buurthuis of op een andere plek. In onze projecten hebben we aandacht voor het kleine verhaal, interactie met het publiek en speelt humor een belangrijke rol. Een voorstelling van FABRIEK FANTASTIEK is een belevenis voor alle zintuigen. Interactieve verhalen die de verbeelding prikkelen en uitnodigen anders te kijken naar jezelf, elkaar en de omgeving.

Wij werken vanuit de stad Rotterdam. Onze projecten realiseren we graag in samenwerking met buurtbewoners, amateurspelers van alle leeftijden, leerlingen op scholen, lokale ondernemingen, culturele organisaties en andere kunstenaars in de wijk. 

FABRIEK FANTASTIEK ontwikkelt daarnaast scholingen op het gebied van cultuureducatie voor het onderwijs. Een scholingstraject van FABRIEK FANTASTIEK is een belevenis waarbij de kracht van verbeelding het startpunt is van leren.

Onze twee werkgebieden:

Locatietheater

FABRIEK FANTASTIEK maakt theater op locatie. In een wijk, een park, een buurthuis of op een andere plek. In onze projecten hebben we aandacht voor het kleine verhaal, interactie met het publiek en speelt humor een belangrijke rol.

Scholing cultuureducatie

FABRIEK FANTASTIEK ontwikkelt scholingstrajecten cultuureducatie voor leerkrachten in het onderwijs. Dit kunnen scholingen zijn voor individuele leerkrachten of scholingen voor het hele team. Deze scholingstrajecten worden op maat gemaakt.