Voor in de agenda! 27/28 november 2021: TOERTJE HERFST

27/28 nov 15.00 uur, start bij ‘De Buurvrouw’ Larikslaan 200, Rotterdam

Reserveren : https://debuurvrouwrotterdam.stager.nl/web/tickets

TOERTJE HERFST is een vrolijke theatertoer voor de hele familie door de wijk Schiebroek. Een voorstelling vol emotie, durf, humor en een vleugje maatschappelijke betrokkenheid.

  • Datum: zaterdag 27 november, zondag 28 november
  • Tijdstip: 15.00 uur
  • Start en eindpunt van de voorstelling: De Buurvrouw, Larikslaan 200
  • Duur voorstelling: 90 minuten 
  • Voorstelling is inclusief een herfstige snack
  • Kosten: volwassene:€ 7,50 / kind (t/m 12 jaar): € 5,- per kaartje
  • Reserveren: https://debuurvrouwrotterdam.stager.nl/web/tickets

FABRIEK FANTASTIEK nodigt je uit om deze herfst naar buiten te gaan, de straat op, en elkaar weer te ontmoeten! Leer de wijk opnieuw kennen in deze theatrale wandeling door de wijk Schiebroek. Doe een warme trui aan en maak je klaar voor een middag theater op locatie met het hele gezin! De voorstelling is inclusief een heerlijke lichte maaltijd, verzorgd door de Buurvrouw. 

TOERTJE HERFST wordt gespeeld door Rotterdammers met en zonder theater-ervaring en gaat over elkaar weer ontmoeten na een periode van corona en lockdowns. Kunnen we het eigenlijk nog wel, een echte ontmoeting? En wat gaat er allemaal fout wanneer we te hard proberen? Zouden we niet meer aandacht voor natuur, elkaar, en vooral onszelf willen behouden? 

TOERTJE HERFST is gemaakt in de kenmerkende stijl van theatermakers Chantal Oomen en Melissa van der Heijden. Eerder maakten zij samen locatievoorstellingen in de Rotterdamse wijken Blijdorp en het oude noorden met buurtbewoners. Ze mixen theater met performance, muziek en veel humor. Waarbij de beleving en ervaring van het publiek altijd vertrekpunt is.

Let op: Tijdens de voorstelling lopen we van locatie naar locatie, er is voor een beperkt aantal mensen per locatie een zitplek. Trek warme kleding aan, en schoenen die tegen een stootje kunnen!