27 & 28 nov 2021: Toertje Herfst!

Toertje Herfst gaat door!

Vanwege de hernieuwde corona-maatregelen zijn ook wij verplicht om ons aan de afspraken te houden. Bij de kaart-controle wordt daarom om een QR-code gevraagd.

Kleed je warm aan!

De hele voorstelling is buiten, dus het is extra belangrijk je goed aan te kleden. Winterkleding, extra handschoenen en een sjaal zijn echt een goed idee! Daarnaast is het slim om schoenen aan te doen die tegen een stootje kunnen: we gaan zeker ook van de ‘gebaande paden’ af.

Reserveren is helaas niet meer mogelijk.

zaterdag 27 november 15 uur UITVERKOCHT

zondag 28 november 15 uur UITVERKOCHT

TOERTJE HERFST: een vrolijke theatertoer voor de hele familie door de wijk Schiebroek. Een voorstelling vol emotie, durf, humor en een vleugje maatschappelijke betrokkenheid.

FABRIEK FANTASTIEK nodigt je uit om deze herfst naar buiten te gaan, de straat op, en elkaar weer te ontmoeten! Leer de wijk opnieuw kennen in deze theatrale wandeling door de wijk Schiebroek. Doe een warme trui aan en maak je klaar voor een middag theater op locatie met het hele gezin! De voorstelling is inclusief een heerlijke lichte maaltijd, verzorgd door de Buurvrouw. 

TOERTJE HERFST wordt gespeeld door Rotterdammers met en zonder theater-ervaring en gaat over elkaar weer ontmoeten na een periode van corona en lockdowns. Kunnen we het eigenlijk nog wel, een echte ontmoeting? En wat gaat er allemaal fout wanneer we te hard proberen? Zouden we niet meer aandacht voor natuur, elkaar, en vooral onszelf willen behouden? 

TOERTJE HERFST is gemaakt in de kenmerkende stijl van theatermakers Chantal Oomen en Melissa van der Heijden. Eerder maakten zij samen locatievoorstellingen in de Rotterdamse wijken Blijdorp en het oude noorden met buurtbewoners. Ze mixen theater met performance, muziek en veel humor. Waarbij de beleving en ervaring van het publiek altijd vertrekpunt is.

  • Datum: zaterdag 27 november, zondag 28 november
  • Tijdstip: 15.00 uur
  • Start en eindpunt van de voorstelling: De Buurvrouw, Larikslaan 200
  • Duur voorstelling: 90 minuten 
  • Kosten: volwassene:€ 7,50 / kind t/m/ 12 jaar: € 5,- per kaartje (incl soep en broodje)
  • Reserveren niet meer mogelijk: https://debuurvrouwrotterdam.stager.nl/web/tickets

Let op: Tijdens de voorstelling lopen we van locatie naar locatie, er is geen zitplek! Trek warme kleding aan en gemakkelijke schoenen die vies mogen worden!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is OZM_BI_Logo-1-1.jpg